Afspraken voor de 10-daagse fietsreis naar het Meer van Annecy en het Meer van Genève

4 september 2025 - Katwijk aan Zee, Nederland

• We gaan fietsen van maandag  8 september t/m woensdag 17 september 2025
  • De fietsers zijn Cees S, Cees Z, Cees A, Dirk, Cleem, Paul, Gert en de volgwagen bestuurt Sjef
  • De gehuurde volgwagen is groot genoeg om alle bagage en 7 racefietsen mee te nemen
  • Het is een Renault Master met 1200 km vrij en toestemming voor 2 extra bestuurders.
  • We verzamelen op 8 september om 8 uur bij Ineke Peschier thuis in het blauwe tenue
  • Op woensdag 17 september vliegen Cees S, Cees Z, Cees A, Paul en Gert terug naar Amsterdam
  • Cleem vliegt op woensdag 17 september van Genève naar Malaga
  • Donderdag 18 september rijden Dirk en Cees A de volgwagen van Genève naar Noordwijk terug
  • Gert neemt naast zijn bagage ook zijn visitetas met EHBO materialen mee
  • Paul heeft voor elke dag op Strava een GPX route gemaakt met tevens de stopplaatsen voor Sjef
  • We communiceren met elkaar met de Life360 App
  • Koffie- , lunch- en drinkstops doen we onderweg allemaal in eigen beheer
  • We overnachten in hotels/appartementen, meestal met een ontbijt en soms met een diner
  • De opklaptafel en koelkast van Cees S en 8 klapstoelen van Cees Z gaan mee
  • Cees S heeft alvast goedkoop voor deze reis drank en levensmiddelen ingekocht
  • Sjef doet onderweg de verdere boodschappen
  • We proberen ’s morgens “op tijd” te vertrekken
  • We proberen niet voor 17 uur in het hotel aan te komen
  • Onderweg hebben we veel “fotomomenten” en Paul geeft daarbij uitleg bij die locaties
  • We nemen 4 “outfits” mee: TFC blauw, Mooijekind, CiEP en Kees Fiets
  • Cees S heeft een begroting gemaakt, doet de betalingen en maakt na thuiskomst de eindafrekening
  • De fietstocht melden we aan bij de NTFU
  • Cees en Dirk zorgen voor extra fietsbenodigdheden, zoals banden en een fietspomp
  • We nemen natuurlijk allemaal ons paspoort/ID kaart, rijbewijs en de zorgpas mee
  • Deze fietstocht is geen TFC Noordwijk activiteit
  • Gert en Dirk maken dagverslagen voor een nieuw reisboek Team8goesAnnecy
Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade